Van Pas
Kleding reparatie


Over mij


Hallo, ik ben Pascale en ik ben onlangs gestart met mijn eigen bedrijf voor het verstellen en repareren van kleding. Of het nu gaat om tweedehands of nieuwe kleding, ik vind het belangrijk dat we duurzamer omgaan met onze spullen. We hebben de neiging om te snel nieuwe kleding te kopen, terwijl we vaak kleding hebben die nog prima een tweede leven kan krijgen.

Mijn missie is om bij te dragen aan een betere wereld door kleding te hergebruiken en te repareren, zodat we er langer van kunnen genieten in plaats van het weg te gooien. Door deze aanpak kunnen we geld besparen en tegelijkertijd bijdragen aan een beter milieu.

Maar mijn liefde voor het repareren van kleding gaat nog verder dan dat. Ik ben altijd al gefascineerd geweest door het creatieve proces van het hergebruiken van materialen. Mijn moeder heeft mij geleerd hoe ik moet naaien en ik heb deze vaardigheid verder ontwikkeld. Het is geweldig om nieuwe producten te ontwikkelen met oude materialen en ik vind het heerlijk om creatief bezig te zijn op mijn naaimachine.
Mijn visie is om de wereld een betere plek te maken door duurzamer om te gaan met onze spullen. Als we allemaal een beetje meer bewust zijn van ons koopgedrag en onze spullen langer gebruiken in plaats van ze weg te gooien, kunnen we een verschil maken. Bij mijn bedrijf draait alles om het verlengen van de levensduur van kleding, het verminderen van afval en het creëren van iets nieuws en moois van oude materialen.

Dus, als je kleding hebt die moet worden gerepareerd of als je geïnteresseerd bent in het hergebruiken van materialen voor nieuwe producten, neem dan gerust contact met mij op. Samen kunnen we een verschil maken en bijdragen aan een duurzamere wereld.